الحلوين اللي بيحبو الأوريو دي طريقة لقيتا علي منتدي أجنبي و الجميع بيأكد انها أفضل من المنتج
المقادير............ فية طريقتين
إما .. علبة كيك شيكولاتة من الجاهز أي نوع + 4 بيضات + كوب و نصف شورتنج - زبدة - سمنة زي ماتحبي
اخلطي زي الكيك العادي و بعدين علي صينية مفروش فيها ورة زبدة صبي الخليط علي شكل دوائر صغيرة تقريبا 5 سم و اخبزي في فرن 190 درجة لمدة من 8 : 10 دقائق علي حسب فرنك و بعد ذلك هنجهز الحشو
** الطريقة الأخري ....
¼ 1 كوب (175g) الدقيق لجميع الأغراض
½ كوب (45g) كاكاو غير محلي
1 ملعقة صغيرة بيكنج صودا ¼ ملعقة شاي بيكنج بودر
¼ ملعقة صغيرة ملح
1 ½ كوب (300g) من السكر
½ كوب + 2 ملاعق الطعام الزبدة ( اصبع و ربع )
1 بيضة كبيرة
نجهز الفرن علي 190 درجة ثم في نخلط المكونات الجافة و نخفق ثم نضيف الزبدة ثم البيضة و كما فعلنا نأخذ ملعقة من الخليط و نصبة علي ورق الزبدة لعمل الدوائر و نخبز لمدة 8 : 10 دقائق و نتركها لتبرد
الحشو .....
¼ كوب (57g / نص إصبع) درجة حرارة الغرفة ، زبدة غير مملح
¼ كوب (57g) شورتنج نباتي و ممكن نستعيض عنة و نجعل المقدار الكامل للزبدة نصف كوب
2 كوب (280g) سكر ناعم جدا
2 ملعقة شاي فانيلا( و يفضل ان تكون السائلة)
نبدأ بخفق الزبدة و الشورتنج علي علي سرعة بطيئة ثم نضيف بالتدريج السكر و الفانيلا و نعلي السرعة و نستمر بالخفق لمدة 3 دقائق تقريبا ... ثم نضع الحشو في كيس الكريمة و نضع القليل علي واحدة و نغلقها بأخري و نضغط حتي يظهر الحشو
و بالهنا و الشفا و ما تنسونا من دعائكم ... كام دعوة حلوة كدة
المقادير............ فية طريقتين
إما .. علبة كيك شيكولاتة من الجاهز أي نوع + 4 بيضات + كوب و نصف شورتنج - زبدة - سمنة زي ماتحبي
اخلطي زي الكيك العادي و بعدين علي صينية مفروش فيها ورة زبدة صبي الخليط علي شكل دوائر صغيرة تقريبا 5 سم و اخبزي في فرن 190 درجة لمدة من 8 : 10 دقائق علي حسب فرنك و بعد ذلك هنجهز الحشو
** الطريقة الأخري ....
¼ 1 كوب (175g) الدقيق لجميع الأغراض
½ كوب (45g) كاكاو غير محلي
1 ملعقة صغيرة بيكنج صودا ¼ ملعقة شاي بيكنج بودر
¼ ملعقة صغيرة ملح
1 ½ كوب (300g) من السكر
½ كوب + 2 ملاعق الطعام الزبدة ( اصبع و ربع )
1 بيضة كبيرة
نجهز الفرن علي 190 درجة ثم في نخلط المكونات الجافة و نخفق ثم نضيف الزبدة ثم البيضة و كما فعلنا نأخذ ملعقة من الخليط و نصبة علي ورق الزبدة لعمل الدوائر و نخبز لمدة 8 : 10 دقائق و نتركها لتبرد
الحشو .....
¼ كوب (57g / نص إصبع) درجة حرارة الغرفة ، زبدة غير مملح
¼ كوب (57g) شورتنج نباتي و ممكن نستعيض عنة و نجعل المقدار الكامل للزبدة نصف كوب
2 كوب (280g) سكر ناعم جدا
2 ملعقة شاي فانيلا( و يفضل ان تكون السائلة)
نبدأ بخفق الزبدة و الشورتنج علي علي سرعة بطيئة ثم نضيف بالتدريج السكر و الفانيلا و نعلي السرعة و نستمر بالخفق لمدة 3 دقائق تقريبا ... ثم نضع الحشو في كيس الكريمة و نضع القليل علي واحدة و نغلقها بأخري و نضغط حتي يظهر الحشو
و بالهنا و الشفا و ما تنسونا من دعائكم ... كام دعوة حلوة كدة
الأحد مايو 02, 2010 11:31 am من طرف hatemhossam
» رباعيات الشاعر المصرى – احمد الهمامى
الجمعة يناير 15, 2010 11:14 am من طرف Admin
» هل حب المراهقة جنسي؟
الثلاثاء يناير 12, 2010 1:23 pm من طرف muhammadhelmy
» رباعيات
الخميس يناير 07, 2010 11:35 am من طرف hatemhossam
» من رباعيات الشاعر المصرى – احمد الهمامى
الخميس يناير 07, 2010 11:33 am من طرف hatemhossam
» مجلة الشباب الهادف
الأربعاء يناير 06, 2010 1:41 pm من طرف muhammadhelmy
» مدونة تناقش المشاكل العاطفية
الخميس سبتمبر 10, 2009 1:26 pm من طرف muhammadhelmy
» دعاء مكتوب على حيطان الجنة
الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 9:03 am من طرف nora
» تحجبي
الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 8:59 am من طرف nora